Centrum solidarity

Centrum solidarity opäť otvárame pre verejnosť od 19. 5. 2020. Stále však platí, že je potrebné dodržiavať preventívne opatrenia – pri vstupe do centra musí mať návštevník rúško, ruky si musí dezinfikovať a počet osôb v centre je obmedzený (maximálne dvaja). Takže vás prosíme o trpezlivosť a rešpektovanie radu pred centrom s rozostupmi medzi ľuďmi v rozmedzí 2 metrov.

POZOR: Oblečenie, obuv ani doplnky do domácností stále neprijímame. Prosím doržiavajte toto nariadenie. Ďakujeme.

Štandardné otváracie hodiny centra:

Utorok: 12:00 -16:00

Streda: 12:00 – 16:00

Piatok: 12:00 – 16:00

Kontakt pre jednotlivcov:

Jasovská 6 (vstup na terase) Bratislava – Petržalka

+421 2 622 500 09, +421 910 842 995

centrumsolidarity@charitaba.sk

Kontakt pre firmy, organizácie a školy:

krockova@charitaba.sk

Sklad solidarity sme zmenili na Centrum solidarity, kde od nového roka nenájdete len materiálnu pomoc pre ľudí v núdzi. Ponúkame oblečenie, obuv aj doplnky do domácnosti pre všetkých za symbolické sumy, tiež priestor na stretávanie sa pre dobrovoľníkov či aktivistov miestnej petržalskej komunity, ale aj zo širšieho okolia Bratislavy. Naše centrum je tiež možnosťou vzájomnej spolupráce farských charít, ktoré pôsobia a pomáhajú v rôznych kútoch bratislavskej arcidiecézy.