Centrum solidarity

Ministerstvo zdravotníctva SR spolu s Úradom verejného zdravotníctva SR nariaďuje zvýšené preventívne opatrenia v súvislosti so zabránením šírenia sa nového koronavírusu. Z hygienických dôvodov bude preto prevádzka Centra solidarity, až do odvolania, PRERUŠENÁ a centrum teda nebude otvorené.

Prosíme verejnosť, aby rešpektovala toto opatrenie a do centra sa nepokúšala nosiť žiadne oblečenie, obuv ani doplnky do domácnosti. Ďakujeme za porozumenie, o zmene vás budeme opäť informovať.

Štandardné otváracie hodiny centra:

Pondelok: ZATVORENÉ

Utorok: 12:00 -17:00

Streda: 12:00 – 17:00

Štvrtok: ZATVORENÉ

Piatok: 12:00 – 17:00

Sobota: 10:00 – 15:00

Kontakt pre jednotlivcov:

Jasovská 6 (vstup na terase) Bratislava – Petržalka

+421 2 622 500 09, +421 910 842 995

centrumsolidarity@charitaba.sk

Kontakt pre firmy, organizácie a školy:

krockova@charitaba.sk

Sklad solidarity sme zmenili na Centrum solidarity, kde od nového roka nenájdete len materiálnu pomoc pre ľudí v núdzi. Ponúkame oblečenie, obuv aj doplnky do domácnosti pre všetkých za symbolické sumy, tiež priestor na stretávanie sa pre dobrovoľníkov či aktivistov miestnej petržalskej komunity, ale aj zo širšieho okolia Bratislavy. Naše centrum je tiež možnosťou vzájomnej spolupráce farských charít, ktoré pôsobia a pomáhajú v rôznych kútoch bratislavskej arcidiecézy.