27. júla 2020

Pomáhame s Nadáciou EPH

Je veľmi ťažké zabezpečiť si dôstojný život, ak ste vážne chorý, máte veľmi nízky dôchodok, dlhy po partnerovi, ste tehotná v ťažkých životných podmienkach alebo ste počas pandémie prišli o prácu či zázemie. V Bratislavskej arcidiecéznej charite nájdete pomoc aj v ťažkých životných situáciách, aj vďaka veľkej podpore Nadácie EPH, s ktorou charita spolupracuje.

10. júla 2020

Vo FaxCOPY nezabúdajú pomáhať ani v ťažších časoch

Bratislavská arcidiecézna charita prevzala od FaxCopy viac ako 300 vecí. Už po druhýkrát oslovili bratislavskú charitu s úmyslom vyčarovať úsmevy ďalším ľuďom s ťažkými životnými osudmi. O aké darovanie išlo a čo mu predchádzalo?

9. júla 2020

Poďakovanie od primátora hlavného mesta

Bratislavská arcidiecézna charita pomáhala s plným nasadením počas koronakrízy v hlavnom meste. Toľko dobrého, by sme nemohli zrealizovať bez odvážnych dobrovoľníkov, ktorí sa nám priebežne hlásili a podporovateľov, organizácií a firiem, ktoré nám preukazovali finančnú, materiálnu pomoc, inšpirácie aj spolupráce. Aj my sme nesmierne vďační za to, že sa nám to spolu podarilo zvládnuť.

Zbierka školských pomôcok

video-voluntier

Srdcom chariťák

Odhaľte v sebe srdce chariťáka a inšpirujte k pomoci aj ostatných! Bratislavská charita, nielen v hlavnom meste ale v celej arcidiecéze, ponúka lásku a starostlivosť od roku 1997 vďaka ľuďom ochotným pomáhať a svedčiť o dôležitosti nezištnej pomoci. Pripojte sa aj Vy. Akokoľvek malým skutkom pomoci sa môžete stať srdcom Charity.