Zbierka na charitu v chrámoch zrušená, ALE je tu možnosť online podpory

pridal: admin | dátum: 27. novembra 2021 | kategória: Jesenná zbierka na charitu

Odvážna mamina Veronika už žije po odchode z osady v podnájme, je zamestnaná a vzorne sa stará o deti.

Sprevádzame ju materiálnou a potravinovou pomocou. Toto je len jeden zo stovky príbehov pomoci, ktorú by sme ale nemohli robiť bez finančnej podpory.

Ak túžite aj počas lockdownu podporiť pomoc Bratislavskej arcidiecéznej charity, využite účet verejnej zbierky: SK18 1100 0000 0029 4411 6341, VS 10. *QR kód zjednoduší platbu v mobile v aplikácii internetbankingu

Každá forma podpory a každý cent majú význam. Spolu im dávame zmysel, keď pomáhame napr. rodinám s jedným rodičom, opusteným, seniorom či chorým. Charita, praktická nezištná pomoc budujúca vzťah, žije a pôsobí i medzi Vami. Bola tu, je a bude. Aj malý príspevok ju napomáha šíriť ďalej. Ak Vám to Vaša situácia čo i len trochu umožňuje, nezostaňte ľahostajní a pomôžte pomáhať. Zmysluplne, zodpovedne a priamo tam, kde je pomoc potrebná. Ďakujeme za Vašu solidaritu,“ informuje Boris Hrdý riaditeľ Bratislavskej arcidiecéznej charity.

Účet verejnej zbierky patrí aktuálnej spoločnej vianočnej kampani Slovenskej katolíckej charity a všetkých arci/diecéznych charít na Slovensku, vrátane našej bratislavskej. Zdieľame príbehy našich klientov, ktorým pomáhame, a uchádzame sa spolu o finančnú podporu na realizovanie kvalitných, profesionálnych a komplexných služieb katolíckych charít, ktoré fungujú desiatky rokov. Viac o kampani Ty rozhodni, koľkí postúpia sa dočítate na www.charitapomaha.sk.

Spoločné dielo všetkých arci/diecéznych charít môžete podporiť cez darovaciu stránku (kliknite na obrázok).

Ďakujeme, že aj napriek lockdownu, náročnému obdobiu zo zdravotného i z finančného hľadiska, myslíte na pomoc núdznym.