Dobrovoľníctvo

Máte záujem o dobrovoľnícku službu v oblasti charity? Túto možnosť poskytujeme záujemcom aj v rámci Bratislavskej arcidiecéznej charity.

Ak radi slúžite, chcete sprevádzať vo svojom voľnom čase starších alebo imobilných ľudí prípadne vás privádza do charity iná, ušľachtilá pohnútka, ozvite sa nám!

Dobrovoľníci nájdu u nás uplatnenie v týchto typoch služby/ zariadení:

Domov seniorov Charitas

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zariadenie Bratislavskej arcidiecéznej charity sídli na Heydukovej ul. 14 v centre Bratislavy.

Bližšie informácie k téme dobrovoľníctva poskytne:

Mgr. Dominika Kožuchová

mobil: +421 910 842 153

Domov sociálnych služieb a rehabilitačné stredisko Samária

P1080241

Zariadenie Bratislavskej arcidiecéznej charity sídli na Krasinského ul. 6 v Bratislave (mestská časť Trnávka) zamerané na pomoc duševne hendikepovaným. Bližšie informácie k téme dobrovoľníctva poskytne:

Mgr. Lucia Hodálová, Mgr. Vanda Salvová

Tel.: 02/ 4341 3180

samaria@charitaba.sk

Terénna dobrovoľnícka služba

IMG_6029-2011

Pomoc seniorom, ktorí sú osamelí, imobilní, potrebujú nakúpiť, priniesť lieky, vyjsť si na prechádzku do parku, prírody, medzi ľudí alebo sa porozprávať. Tento typ dobrovoľníctva sme začali rozvíjať v roku 2014. Realizujeme ho najmä, keď sa na nás s dôverou  obrátia konkrétni ľudia, ktorí hľadajú zodpovedných a serióznych dobrovoľníkov.

Tel.: 02/ 442 503 74 – sekretariát BACH

charitaba@charitaba.sk

Rozvíjame aj pravidelné stretnutia s dobrovoľníkmi, starostlivosť o nich je pre nás jednou z výziev.

Všetky druhy dobrovoľníckych služieb sú realizované v zmysle platnej legislatívy.

%d blogerom sa páči toto: