Charitný šatník

10. 3. 2020: Vzhľadom na aktuálnu situáciu v krajine a nariadené preventívne opatrenia proti šíreniu koronavírusu, nebudeme, až do odvolania, prijímať v Centre solidarity žiadne oblečenie, obuv ani doplnky do domácnosti. Ďakujeme za rešpektovanie nášho rozhodnutia. O zmene situácie vás budeme informovať.

Zoznam oblečenia od marcaprijímame: dámske, pánske, detské – botasky, topánky jarné, detské topánky, mikiny, tenké vetrovky, nátelníky, tielka, tričká, spodné prádlo, ponožky tenké nie hrubé, šiltovky, obliečky – posteľné, dojčenské veci, ( body…..), uteráky rôzne veľkosti, utierky, papuče dámske, pánske, detské.

Neprijímame: kočíky, autosedačky, knihy, hrnce, kanvice, žehličky, panvice, pekáče, hrnčeky, súpravy tanierové, šálky, nábytok, ani žiadne elektrospotrebiče.

Darované veci ponúkame všetkým záujemcom počas návštevných hodín centra.

Srdečne vás k nám pozývame si vybrať niečo aj pre seba, máme napríklad veľmi zachovalé kúsky detského oblečenia, topánok aj doplnkov.

Niektoré šatstvo, obuv či doplnky do domácnosti posúvame aj priamo ľuďom v núdzi, rodinám i jednotlivcom, cez našich spolupracovníkov či farské charity.